• مشهدـمیدان جانبازـ مجتمع تجاری اداری پاژ_ ساختمان اداری 2_ واحد 1003

هوشمند سازی ساختمان

هوشمند سازی ساختمان خود را به گروه فنی و مهندسی کارنو دیزاین بسپارید. ما به شما کمک خواهیم کرد تا با توجه به میزان بودجه‌ای که دارید از یک ساختمان تمام هوشمند بهره‌مند شوید.

مجهز نمودن ساختمان‌های اداری، مسکونی و غیره به سیستم هوشمند سازی، مزایای زیادی را به همراه دارد.

شما با استفاده از سیستم‌های هوشمند می‌توانید مصرف انرژی ساختمان خود را به حداقل برسانید و از هدررفت هزینه جلوگیری نمائید. علاوه بر تمام این‌ها، هوشمند سازی ساختمان به شما امکان دسترسی از راه دور را نیز می‌دهد. صرفه‌جویی در مدیریت زمان نیز یکی دیگر از مزایای هوشمندسازی ساختمان می‌باشد. شما در این فناوری می‌توانید در کمترین زمان، مدیریت امور را در دست گرفته و برای صرف انجام کارها زمان زیادی را اتلاف ننمائید.  

سیستم هوشمند ساختمان چیست؟

هوشمندسازی ساختمان و سیستم‌های اتوماسیون ساختمان با یکدیگر تفاوت دارند. یک سیستم اتوماسیون به مدیر تأسیسات اجازه می‌دهد تا محدودیت‌ها را تعیین کرده و عملکرد تجهیزات را بهینه کند، در حالی که اطلاعات ساختمان از مقادیر زیادی داده‌ی تجهیزات برای ارائه‌ی تجزیه و تحلیل استثنایی استفاده می‌کند.

 

یک ساختمان هوشمند داده‌ها را از چندین منبع با استفاده از حسگرها و دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) ادغام می‌کند. این سیستم همه چیز را از استفاده از منابع گرفته تا امنیت، نظارت می‌کند و از یادگیری ماشینی پیشرفته برای ارزیابی‌های هوشمند استفاده می‌نماید.

با استفاده از این فناوری می‌توان گزارش‌های سفارشی را برای تنظیم دقیق تنظیمات به صورت دستی تولید کرد و یا سیستم را قادر ساخت تا تنظیمات را به صورت خودکار انجام دهد.

خدمات هوشمند سازی کارنو:

خدمات هوشمند سازی شرکت مهندسی کارنو دیزاین، به شرح زیر می‌باشد. از جمله:

  • – پرده برقی هوشمند.
  • – سیستم روشنایی هوشمند.
  • – سیستم تهویه هوشمند.
  • – هوشمند سازی سیستم صوت و تصویر.
  • – سیستم امنیتی هوشمند.
  • – سیستم هوشمند سازی سرمایش و گرمایش.
  • – کنترل تردد هوشمند.
  • – کنترل از راه دور.
  • – تأسیسات و موتورخانه
  • – هوشمند سازی پارکینگ.

هوشمند سازی ساختمان خود را به ما بسپارید:

قبل از اینکه اقدام به هوشمند سازی ساختمان نمائید، در ابتدا بررسی‌ها و آنالیزهای لازم را انجام دهید و شرکتی معتبری را در این زمینه انتخاب کنید. انتخاب شرکتی که در این زمینه‌ از اطلاعات و تجربه‌ی لازم برخوردار باشد بسیار حائز اهمیت است.

شرکت فنی و مهندسی کارنو، یکی از شرکت‌هایی است که به فعالیت دراین زمینه می‌پردازد. شما می‌توانید پروژه‌های هوشمند سازی خود را به این شرکت بسپارید. شرکت کارنو برای هوشمند سازی ساختمان شما مراحلی را در نظر گرفته است. این مراحل به شرح زیر می‌باشد.  

  • – نیازسنجی و آگاهی از نیاز کاربری.
  • – معرفی سیستم‌های مورد نیاز کاربر براساس نیازسنجی صورت گرفته.
  • – طراحی بر اساس استانداردهای موجود.
  • – تهیه‌ی پیش فاکتور و قرار داد.
  • – آماده سازی زیرساخت و بستر اجرایی.
  • – فراهم آوردن تجهیزات.
  • – پیاده سازی و راه اندازی.
  • – پشتیبانی.

ساختمان هوشمند چه مزایایی دارند؟

ساختمان‌هایی که به سیستم‌های هوشمند و اتوماسیون مجهز شده‌اند از ویژگی‌های زیادی برخوردار هستند. در ادامه به بررسی هر یک از این ویژگی‌های می‌پردازیم.

اتصال سیستم‌های ساختمان:

یک ساختمان مدرن ساختمانی است که از آخرین تکنولوژی برخوردار باشد. به عبارتی دیگر، در یک ساختمان هوشمند تمام تجهیزات و سیستم‌های موجود به هم متصل شد‌ه‌اند. از این طریق است که می‌توان به صورت لحظه ای از اتفاقات رخ داده مطلع شد و به سوابق تاریخی اتفاقات چند دقیقه، چند ساعت یا چند روز قبل دسترسی یافت. اتصال سیستم‌های ساختمان به یکدیگر و هوشمندسازی آن‌ها باعث می‌شود تا مدیریت از راه دور برای کاربران نیز فراهم گردد.

سهولت دسترسی:

با استفاده از امکانات ساختمان‌های هوشمند، افراد می‌توانند از آخرین نوآوری‌های فناوری به روشی ساده و شهودی بهره‌مند شوند. به عنوان مثال: دسترسی به درب ورودی و خروجی برای افراد معلول دیگر چالش‌برانگیز نخواهد بود. افراد معلول می‌توانند با باز شدن درب به‌صورت خودکار در زمان رفت‌وآمد از سهولت بیشتری برخوردار گردند.

کنترل و کاهش هزینه‌های ساختمان:

استفاده از فناوری‌های هوشمند این امکان را به کاربران می‌دهد تا هزینه‌های صرف شده برای لوازم گوناگون مانند: گرمایش، نور، آب و غیره را کاهش دهند. کاهش هزینه‌های ساختمان یکی از بزرگ‌ترین مزایای هوشمند سازی ساختمان به حساب می‌آید.

کنترل متمرکز عملکرد ساختمان:

هرکسی که به یک پلتفرم متمرکز دسترسی دارد، می‌تواند در قسمت تنظیمات نرم‌افزاری سیستم هوشمند، عملکرد ساختمان را تعریف نماید. به عنوان مثال: کاربر می‌تواند به سیستم هوشمند دستور دهد که در چه ساعتی از شبانه‌روز دستگاه سرمایش به صورت خودکار روشن یا خاموش شود. امکان کنترل و اتوماسیون سیستم‌هایی مانند: روشنایی، پریز برق، گرمایش، تهویه مطبوع، لوازم خانگی، درب، پنجره، کرکره، آبیاری، ژنراتور DHW و غیره از راه دور نیز وجود دارد. درواقع، شما با استفاده از این تکنولوژی می‌توانید به کنترل و مدیریت از راه دور بپردازید. با وجود چنین فناوری‌ای دیگر به حضور فیزیکی شما برای کنترل و مدیریت محل کار یا ساختمان مسکونی نیازی نخواهد بود. چنانچه در مسافرت، مأموریت کاری یا هر جای دیگری هستید، می‌توانید به سادگی و از طریق نرم‌افزارهای مربوطه کنترل، تنظیم، خاموش یا روشن کردن سیستم‌های سرمایشی، تهویه، صوت وغیره را در دست بگیرید.

سیستم‌های هوشمند ساختمان چگونه کار می کنند؟

اگر دوست دارید که بدانید این سیستم‌های هوشمند به چه صورتی کار می‌کنند در ادامه با ما همراه باشید.

حسگرها و دستگاه‌های اینترنت اشیا:

حسگرهای مدرن و فناوری اینترنت اشیا طیف وسیعی از گزینه‌ها را برای جمع آوری داده‌ها به مدیر ساختمان می‌دهد. ابزارهای تخصصی می توانند دما، رطوبت، نور، حرکت، ارتعاش و غیره را اندازه گیری کنند.

نرم افزار تجزیه و تحلیل:

نرم افزار هوش ساختمان ("مغز" سیستم)، داده‌های حسگر را می‌گیرد و آن را به گزارش تبدیل می‌کند. یادگیری ماشینی پیشرفته و قابلیت‌های پیش‌بینی، از یک استراتژی مدیریت پیشگیرانه و نه واکنشی پشتیبانی می‌کنند.

رابط کاربری:

رابط شامل نمادها، صفحه‌ها و نمایشگرهایی است که داده‌های سیستم را به دانش بصری تبدیل می‌کند. رابط کاربریِ ایده آل برای استفاده‌ی بصری و آسان طراحی شده است.

قابلیت اتصال:

برای اینکه دستگاه‌ها، نرم‌افزارها و رابط‌ها با هم کار کنند، باید از طریق یک شبکه‌ی ارتباطی همانند: ‌شبکه‌ی تلفن همراه، وای فا و غیره ارتباط برقرار کنند.

اتصال ساختمان‌ها به شبکه‌های هوشمند:

در چند سال آینده، ساختمان‌ها پایدارتر و کارآمدتر خواهند شد و خواهیم دید که آن‌ها به طور فزاینده‌ای قادر به پیش‌بینی دمای محیط و انقباض نور بر اساس نیازهای خود هستند.

یک عامل کلیدی برای ساختمان‌های هوشمند، اینترنت اشیا (IoT) است. بدون این فن آوری، سیستم‌های مدیریت ساختمان فقط به طور ضعیفی به هم متصل می‌شوند. اما با ساختمان‌هایی که به سیستم‌های هوشمند مجهز شده‌اند، می‌توان داده‌ها را جمع آوری و به طور کلی تجزیه و تحلیل نمود.

در نتیجه، اتصال ساختمان به شبکه‌ی هوشمند افزایش رضایت ساکنین را به همراه دارد.

ساختمان‌های هوشمند روشنایی بهبود یافته، کیفیت جریان هوا، آسایش حرارتی افزایش یافته، افزایش امنیت پرسنل و امکانات بهداشتی باکیفیتی را ارائه می‌دهند و راحتی بیشتری را برای ساکنین فراهم می‌کنند. اگر این سیستم را برای محیطی کاری بخواهید قطعاً کسب و کار شما نیز از افزایش نرخ حفظ کارمندان سود خواهد برد.

همان‌طور که خواندید، ساختمان‌های هوشمند به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به‌طور مؤثر هزینه‌ها را کاهش می‌دهند. با وجود این فناوری، کسب‌وکار شما از فعالیت در ساختمانی سود می‌برد که می‌تواند چرخه‌ی عمر ساختاری و عملیات طولانی تری نسبت به ساختمان‎های غیرهوشمند داشته باشد. داده‌ها به راحتی قابل دسترس خواهند بود و به تسهیلات کارآمدتر کمک خواهد شد.

شما می‌توانید همین الآن با کارشناسان ما تماس گرفته و اطلاعات بیشتری را در این زمینه به دست آورید. ما در کنار شما هستیم تا با رعایت استانداردهای لازم، هوشمند سازی ساختمان‌های شما را انجام دهیم و به سؤالات شما در این زمینه پاسخ دهیم.